Faceți căutări pe acest blog

Cum scap de muste, tantari gandaci din casa ?

Cunoasteti vreun remediu impotriva insectelor in apartamente ? Locuiesc la etajul 4 si ma necajesc mustele.

Va recunoasteti ? Daca cautati o solutie practica si utila care sa va scape de problema frecvent aparuta vara mai ales cand e cald afara si anume prezenta mustelor, tantarilor din casa, apartament, la birou, pe terasa, in magazin, depozit etc venim azi cu o solutie.

E vorba despre un aparat care se baga in priza si se numeste Pest Combat. Se potriveste la orice priza normala.
Cumpara aici
Scapa de gandaci, furnici, tantari

Cum functioneaza ?

Pus in priza  creeaza un scut electromagnetic care tine la distanta insectele de orice fel (tantari, muste, fluturi, gandaci, furnici, paianjeni, molii, termite etc), dar si rozatoarele (soareci, sobolani,etc).

Folosirea acestui aparat va scapa de o problema si nu trebuie sa folositi nici un fel de solutie toxica pentru a dezinfecta locuinta.

Nu dauneaza nici copiilor, nici animalelor de companie si nici alimentelor.

La cte pret se vinde si de unde pot cumpara un astfel de aparat ? Repelent Insecte si soareci Pest Combat costa doar 79 de lei set de 2 buc.

 Se poate comanda AICI

 Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului.

Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau serviciilor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

Cauta pe blog