Faceți căutări pe acest blog

Masa de sarbatori, ca la Curtea Regala, dar in rate ? Da, se poate !

Dupa trendul "cumperi acum si platesti la anul", a aparut nu demult la Observator (antena 1) o stire unde se lansa cu mare tam-tam faptul ca exista posibilitatea sa ai friptura de sarbatori in rate. Da, in rate !!!

Adica iei alimentele mai speciale pentru masa de Craciun si Revelion, si le platesti pana la Paste anul viitor, adica in 2015 !.

Mananci regeste de Craciun si Revelion, si platesti pana la Paste.

Suna tentant, nu ? Ok, dar de ce acte am nevoie ca sa primesc credit pentru cumparaturi la  hipermarket pentru masa regeasca de Craciun si Revelion ?

Cei de la Carrefour ofera cardul cu care puteti achizitiona orice produs vandut de ei si platiti ratele esalonat (cel putin 3 rate fara dobanda). Desigur daca intarziati cu plata dobanda creste, chiar se poate tripla !

O masa de Craciun sau de Revelion,
ca la Curtea Regala (imagine demonstrativa)

Aveti nevoie de urmatoare acte la dosar ca sa primiti cardul de credit:

- originalul si copia buletinului sau cartii de identitate
- document care atesta veniturile realizate
 - cine e salariat trebuie sa aduca in original adeverinta de salariu, si o adeverinta cu veniturile declarate autoritatilor fiscale (daca nu apare pe adeverinta de salariu)
 - pensionarii trebuie sa aduca talonul de pensie in original
 - ultima fisa fiscala (pentru angajati.)

Cardul se aproba la biroul Servicii Financiare in cadrul hipermarketurilor Carrefour, si in 2 ore puteti pleca acasa cu produsele dorite.

Cardul Carrefour poate fi folosit la orice ATM cu sigla MasterCard. Se da acest card persoanelor care au varta cuprinsa intre 21 si 69 de ani.

Desigur daca ai deja cardul aprobat, poti face cumparaturi si de acasa, prin comanda online AICI, (situl lor oficial), si ti se livreaza alimentele acasa.

Sa ne lasati un comentariu, daca v-ati facut un astfel de card, dar mai important, reveniti la anu' de Pasti, si spuneti-ne daca v-ati achitat datoriile sau nu, si cat ati dat in plus fata de suma cumparaturilor facute :)

Pofta mare la masa regala sa aveti !

Niciun comentariu:

Cauta pe blog