Faceți căutări pe acest blog

Cum sa fie bradul de Craciun, artificial sau normal?

Se apropie Craciunul si deja au aparut in piete brazii. Unii adora brazii proaspat taiati din padure, altii vin cu solutii ingenioase ca sa ne salvam padurile si anume sa ne luam de Craciun un brad artificial.

De e mai bun un brad artificial?
- in primul rand odata ce l-ai cumparat te tine ani de zile /fata de cel natural care dupa Sarbatori din pacate se arunca la gunoi si trebuie cumparat an de an

- daca in lume fiecare familie ar lua un brad artificial  si in locul milioanelor de braduti naturali taiati ar incepe toata lumea sa planteze macar 1 bradut in loc, garantat in cativa ani padurile noaste ar reveni la normal si copii nostrii, generatiile viitoare vor beneficia de aer curat si bucuria de a colinda padurile

- bradul artificial il poti impodobi la fel ca si cel natural
- il poti cumpara inalt de 1,5 m de 1,8 sau chiar si brad mare de 2,1 m
Asa arata bradul artificial comanda unul aici
Asa arata bradul artificial
comanda unul aici
- arata la fel de bine si poate iesi si mai ieftin cu el. ...iti raman bani pentru familie...

Cat costa un brad artifical ? Preturile incep de la aproximativ 35 de lei pentru unul de 150 cm si pot ajunge pana la 90-200 de lei un brad artificial urias de 210 cm bogat in ramuri.

Unde pot cumpara braduti artificiali (din plastic) ?

 Se gasesc in marile magazine, mall-uri, hipermarketuri dar si pe internet le poti comanda impreuna cu ornamente pentru brad gen beteala colorata, globuri de craciun, instalatii luminoase cu multe leduri.

Uite aici un site  unde faci comanda si iti trimit cumparaturile acasa daca nu ai timp de shopping.Voi ce preferati de Craciun? Bradul natural sau cel de plastic? Astept pareri si comentarii pro si contra pe forum..

Craciun Fericit si La multi ani!

Niciun comentariu:

Cauta pe blog