Faceți căutări pe acest blog

Cum e concursul Nutline ?

Cum se participa la concursul lansat de semintele Nutline ? In primul rand ca sa participi la concurs, trebuie sa cumperi unul dintre pachetele promotionale pe care se scrie "Pentru momente de nuplecabilitate din gasca" si apare o masina rosie pe pachet.In aceasta categorie sunt semintele pestrite, cu sare, fara sare, pestrite usor, seminte de miez, de dovleac Nutline, pestrite paprika, cele negre cu sau fara sare.logo Nutline seminte concurs
Apoi intri pe site-ul oficial  NUTLINE pe pagina de concurs promotional. Vezi care e codul de pe ambalajul cumparat si il inscrii pe siteul lor, sau pe pagina lor de facebook , sau il poti trimite si prin SMS la numarul de telefon 1877.

Care sunt premiile Nutline de "nuplecabilitate" ?

Poti castiga o masina la alegere, din 4 modele de masini cu sofer personal platit pentru 1 an de zile, in cazul in care nu vrei sofer poti alege contravaloarea in bani a soferului platit pt 1 an, si/sau contavaloarea totala a masinii

Se pot castiga cupoane de calatorii gratuite cu taxiul, in valoare de 10 ron x17 buc., in total de 170 lei in orasele Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta, Galati, Ploiesti, Rm.Valcea, Brasov si Pitesti. La alegere poti cere contravaloarea cuponului sa iti fie virata in lei prin banca.

Poti castiga si cartele prepaid in valoare de 25 de euro adica in jur de 115 lei la cursul de azi.

Cat tine promotia ? Concursul incepe pe 10 iunie 2013 si tine pana pe 11 august 2013.

Detalii concrete despre regulamentul concursului gasesti pe site-ul Nutline E de gasca. Tot acolo va fi publicata si lista castigatorilor.

Bafta la castig si rontaiala in gasca :)

Niciun comentariu:

Cauta pe blog