Faceți căutări pe acest blog

Rabla 2013 cum va fi in acest an?

Cand incepe programul rabla? Casarea masinilor prin programul Rabla 2013 incepe pe data de 15 aprilie 2013. Cit va fi valoare tichetului pentru o masina predata la Radet? Tichetul valoric in 2013 va fi in jur de 1500 euro adica in jur de 6500 de lei (ron). Cu un astfel de tichet veti putea cumpara o masina noua la un pret mai mic.

Unde pot afla mai multe informatii despre Rabla? Pe site-ul Ministerului mediului si schimbarilor climatice Administratia fondului de mediu prescrutat zis si afm incepand cu data de 15.04.2013 vor fi publicate date clare referitoare la programele finantate din fondul de mediu - program rabla pentru persoane fizice si persoane juridice. Site-ul il puteti accesa direct de pe linkul alaturat www.afm.ro

poza rabla 2013 masina veche casata tichet
Conform ultimelor noutati Rovana Plumb a declarat ca tichetul valoric primit dupa casarea masinii vechi va fi transmisibil adica se poate vinde la persoanele care vor sa isi cumpere o masina noua . Asta in cazul in care proprietarul masinii vechi nu are posibilitea financiara de a cumpara alta masina cu tichetul primit.


Revenim cu detalii dupa publicare exacta a programului de stimulare a innoirii parcului auto romanesc in 2013.
Pentru cei care vor sa isi cumpere masini noi marca Dacia, Hyundai ..etc au posibilitatea sa se inscrie deja pe site-urile lor oficiale pentru detalii privind programul rabla si procedurile ce necesita cumpararea noilor masini.

sursa foto

Niciun comentariu:

Cauta pe blog