Faceți căutări pe acest blog

Cum modific poze pe net?

Vreau un program de modificat poze online. Pe net exista foarte multe programe de modificat poze care te ajuta sa faci retusari de poze gratis.

poza meniu dietaIata mai jos descrierea unui porgram cu care editezi imagini personale sau din natura sau de pe net si le poti schimba culoarea, marimea, si poti face multe retusari cool. Si cel mai fain lucru este ca dupa ce ai modificat poza, o poti salva pe calculator sau pe smarhphone/tableta si dupa salvare il poti incarca online pe facebook, google+, twitter sau orice alt site cu poze. Softul de editat si modificat poze se numeste Pixlr editor, e un
fel de photoshop online fara instalare. Are si o aplicatie pentru versiunea mobila.

Programul Pixlr editor este un program avansat de modificat poze. Vestea buna este ca se poate folosi si in limba romana.
Cum se foloseste? Intri pe site-ul www.pixlr.com , de acolo mergi pe linkul Open Pixlr editor (advanced)
poza retusata cu program de modificat fotografii online poza retusata cu program de modificat fotografii online Ti se deschide o pagina unde scrie Editor by pixlr.com de unde alegi Create a new image (daca vrei sa faci tu o poza noua) sau open image from computer care inseamna "deschide poza de pe calculator".

Daca alegi prima optiune, ti se deshide o alta pagina care iti spune sa alegi un nume pentru noua poza si marimea pozei, ii dai un nume si apoi click pe OK. Cum fac sa fie in limba romana? Interfata
e acum in engleza, ca sa il schimbi mergi la meniul Language si alegi Romana si tot programul ti se schimba automat in limba romana.

Cu acest program poti retusa orice poze, cu orice culori, rotire de poze, schimbare culori, poti sterge alunite sau pistrui de pe poza, pete sau culori inestetice, ce mai un machiaj complet pentru poze online :)).  Bafta la modificare pozelor :)

In poza alatura vezi cum arata poza originala, poza modificat si retusata cu acest program online pe care nu trebuie sa il descarci ca merge direct pe net.


sursa originala a pozei - meniu de reteta a nutritionistului Andrei Laslau

Niciun comentariu:

Cauta pe blog