Faceți căutări pe acest blog

Concurs Nestle Fitness pentru silueta ta

Cei de la Nestle au lansat un super concurs. E vorba de o sansa extraodinara pentru cele care isi doresc cu ardoara o vacanta de shopping la Milano sau multi bani - 3000 de euro pentru o garderoba de invidiat pentru silueta ta!. Suma se poate spune ca este consideralbila caci 3000 de euro inseamna la bani romanesti in jur de 13500 de ron.

poza logo Nestle Fitness concurs
Un alt premiu care se mai poate castiga este un aparat electrocansic pentru o cafea in stil italian este vorba despre sistemul Nescafe Dolce Gusto.

Ce trebuie sa fac ca sa particip la noul concurs NEstle? Cu ce produse se poate participa? Primul pas este sa iti cumperi din magazin un pachet de Nestle Fitness Maxi pack de 550 g. Pachetul trebue sa fie cel promotional si sa  contina textul "O garderoba de invidiat pentru silueta ta!".

Produsele participante sunt Nestle Fitness chocolate, Low Fat, Yoghurt si Fruits. In interiorul ambalajului va fi un cod unic promotional cu care te poti inscrie la concurs. Fie alegi varianta de trimitere de SMS la 1876 sau intri pe site-ul www.pentrusiluetata.ro si iti inscri codul in rubrica "Inscrie codul promotionala.
Dupa inscriere vezi rubrica "Castigatori" pentru a afla daca ai castigat sau nu
In ce perioada e concursul? Durata concursului : a inceput pe 15 octombrie 2012 si dureaza pe 17 decembrie 2012
Bafta la concurs!

Niciun comentariu:

Cauta pe blog