serp

Cautare intre articole

Introduceti orice termen cautat, de exemplu "Cum se face un CV", sau "Cum trimit SMS gratis", si click pe butonul "Cauta!"

Cum castigi bani cu Lozul de la Carrefour?

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil


Cum castigi bani cu Lozul de la Carrefour?

Hypermarketuriel Carefour si Loteria Romana au lansat un super concurs. Poti castiga suma de 100.000 de lei care este marele premiu al Lozului aniversar Carefour.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs?
In primul rand trebuie sa faci cumparaturi la Carefour. La casa de marcat nu pleca fara lozul aniversar.
Prin Carrefour poti castiga si cu jocul loto si loto simplu.

Carrefour cu care poti castiga 100.000 de lei. Daca lozul e necastigator ai sansa sa mai castigi multe alte premii prin tragere la sorti de la tombola Carrefour. Detalii si informatii poti primii
Tombola aniversara de 11 ani de Carrefour te ajuta sa castigi multe premii : poti castiga autoturisme Peugeout 208.
Cat dureaza concursul cu tombola Carrefour? Perioada concursului este in perioada14.09.2012- 21.12.2012

detali despre regulament concursului si castigatori poti citi pe www.carrefour.ro
14.09.2012-21.12.2012

Niciun comentariu :

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner