serp

Cautare intre articole

Introduceti orice termen cautat, de exemplu "Cum se face un CV", sau "Cum trimit SMS gratis", si click pe butonul "Cauta!"

Cum se face un origami?

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobilDaca vrei sa faci un cadou inedit, un cadou handmade poti incerca sa inveti sa faci un origami- un trandafir din hartie.

Cum se face? Urmeaza pas cu pas etapele din videoclipul alaturat si ai multa rabdare. Nu te astepta sa mearga din prima incercare. Asemenea lucuri necesita timp si rabdare. Deci bafta la facut origami.

Daca ai facut un origami si vrei sa-l public aici pe blog trimite un comentariu si o poza si se publica. Ideea e sa invete si altii :))

Niciun comentariu :

Parteneri

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner