serp

Cautare intre articole

Introduceti orice termen cautat, de exemplu "Cum se face un CV", sau "Cum trimit SMS gratis", si click pe butonul "Cauta!"

Cum faci un test de paternitate?

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil


Daca esti in dubii in cazul paternitatii, acum exista posibilitatea sa faci un test de paternitate chiar si Romania. La inceput sumele erau mari dar acum exista mai multe centre unde se fac aceste teste la suma relativ acceptabila, mai ales in cazul datelor importante pe care le poti afla .
Este un subiect incomod poate, dar pentru cei care vor sa afle daca este sau nu copilul lor pot afla facand acest test.

Cat costa un test de paternitate? Pretul actual este in jur de 650 lei adica aprximativ 220 euro.

Unde se poate face? La ce clinica?

- la Genetic Lab poti face teste de paternitate, testare ADN . Rezultatele se pot afla in 3-7 zile, iar in caz de urgenta in 8 ore
adresa Genetic Lab -Bd Ghencea nr 43B GHENCEA BUSINESS CENTER Etaj 3 Bucuresti
site www.testepaternitate.ro
sau www.geneticlab.ro

Niciun comentariu :

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner