serp

Cautare intre articole

Introduceti orice termen cautat, de exemplu "Cum se face un CV", sau "Cum trimit SMS gratis", si click pe butonul "Cauta!"

Cum se face un CV, Curriculum vitae - model CV

Navighezi de pe mobil ? Click aici pentru versiunea optimizata pentru mobil

Ce trebuie sa scrie intr-un CV?
Cv model sau model de Curriculum vitae

Daca vrei sa scrii un CV (Curriculum vitae) si nu stii cum se face iata cateva idei pentru cv-uri :
- Foarte important : nu se scrie niciodata  "siviu" ci CV adica curriculum vitae -e un nume standard deci trebuie scris corect, iar daca iti cauti de munca niciodata sa nu scrii "munka" nicaieri pentru ca nu e corect, munca e cuvantul bun de folosit.

- In primul rand ca titlu pe pagina se scrie Curriculum Vitae
- E foarte important sa scrii corect in limba romana deci fara prescurtat tip limbaj de mirc sau messenger, ai grija sa nu scrii cu "k" cuvinete care corect se scriu cu litera "c", nu scrie colorat, nu fabula, nu scrie lucruri pe care nu le-ai facut sau pe care nu le cunosti, pentru ca poti fi prins ca minti si atunci nu mai ai nici o sansa sa te angajezi.
- Apoi curriculum vitae trebuie sa contina urmatoarele date

Numele si prenumele
Adresa
Telefon de contact fix/mobil
e-mail valabil
Data nasterii
Locul nasterii
Stare civila
Nationalitate
Domiciliul stabil
Studii: Atentie, trebuie sa scrii descrescator, de la ultima scoala absolvita pana la prima absolvita si anii corespunzatori absolvirii. De obicei incepi cu anul si apoi scrii scoala si sectia la care ai absolvit.

Experienta profesionala: Trebuie sa scrii tot descrescator, de la ultimul job pana primul job si perioada ina care ai lucrat la locul de munca respectiv. Nu trebuie sa scrii decat luna si anul.

Abilitati si competente profesionale:
- Limbi straine: scris/citit/vorbit - nivelul
- Certificate/Diplome de competente profesionale: de exemplu contabil, bucatar,...etc

Daca ai carnet de conducere: categoria si anul eliberarii. se va scrie si acest lucru in cv.
Mai poti scrie ca sti sa dactilografiezi sau stii sa asamblezi componente, sa repari lucrurile, tot ce tine strict de competente tehnice.
Abilitati si competente tehnice:
exemplu: Operare P.C.

Poti scrie daca sti sa dactilografiezi, sa scrii repede la tastatura 

Calitati:
Aici poti scrie, de exemplu: daca esti comunicativ, daca te adaptezi usor, daca poti lucra in echipa, etc

La sfarsit nu uita sa scrii Data si Semnatura (cu numele citet) apoi semneaza cv-ul.

Daca vrei sa descarci un model CV download click aici :
curriculum vitae format .doc
curriculum vitae format .html (il poti vedea online)
cel in format .doc il poti lista la imprimanta sau il poti completa online si trimite la angajatori. Bafta la gasirea unui loc de munca :)

Niciun comentariu :

Salut ! Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu !
Daca iti place ce citesti, introdu adresa ta de e-mail in formular si da click pe butonul "Inscriere". Ti se va deschide o fereastra de confirmare, in care trebuie sa confirmi dorinta de a te inscrie, pentru a ma asigura ca nu trimit nimanui mesaje nesolicitate !

Adresa ta de e-mail va fi in siguranta pe lista mea, si promit ca nu iti voi trimite prea multe mesaje, decat pentru a te anunta despre articole noi, care vor aparea, sau eventuale oportunitati comerciale sau de alta natura a blogurilor partnere.
Momentan, numarul celor care ne citesc cu regularitate articolele, este

Te invit sa te alaturi lor si iti doresc lectura placuta. Si nu in ultimul rand, te rog frumos, daca crezi ca articolele de pe acest blog pot fi utile si prietenilor tai si cunostintelor tale, spune-le si lor, trimite-le adresa blogului pe facebook, pe google plus, pe twitter, prin e-mail, sau prin orice alta cale doresti ! Iti multumesc !

Daca nu doresti sa te inscrii pe lista, poti inchide aceasta fereastra prin apasarea tastei Esc de pe tastatura. Acest mesaj va aparea doar o singura data in mod automat, la prima vizita pe blog ! La vizite ulterioare, acest mesaj nu iti va mai aparea.


Introdu aici adresa ta de e-mail:

Oferit de FeedBurner